Новият сезон на Бригада нов дом“ - шести поред, тръгна с

...
Новият сезон на Бригада нов дом“ - шести поред, тръгна с
Коментари Харесай

Калин Евтимов взе в Бригада нов дом баща си

Новият сезон на " Бригада нов дом “ - шести подред, потегли с нова бригада, отпред на която е Калин Евтимов, прочут на феновете от " Фермата “ 8. Макар атрактивният занаятчия да има голям брой почитателки, изрично отбива мераците им, защото е женен и даже се радва на 5-годишна дъщеричка.

Семейството му живее в с. Долна Диканя, където постоянно посреща другари и провежда радостни сбирки. Животът в малко обитаемо място му е сбъдната фантазия. Пътува до София по работа, само че другояче обича да се любува на спокойствието.

Съпругата му е украинка, само че двамата се срещат в Кипър, доста преди войната. Година след първата им среща подписват брак.

" Научих съветски, с цел да разбирам жена си! Имахме проблем, тъй като аз не говорех съветски, а тя не говореше добре британски. За страдание, преди години гугъл преводача в интернет, който употребяваме през днешния ден, не работеше толкоз добре. Отнемаше ми от 40 минути до час да сглобя едно известие, с цел да й го изпратя. Сядам на компютъра, превеждам буквално, след това пиша на телефона, след 10 секунди получавам отговор и всичко изначало ", със смях си спомни Евтимов.

" След като за първи път ме предложения на вечеря, си споделих: " Боже, по какъв начин ще приказваме с него ", само че някак се разбрахме ", добавя го брачната половинка му Аня. Новата звезда от " Бригада нов дом “ съумява да изтегли от Украйна всички близки на брачната половинка си в България. Новият екранен сътрудник на Мария Силвестър образува първата си бригада под въздействието на собствен другар, който е експерт по вътрешни поправки.

В момента работят дружно с татко си. Бригадата му се състои от 6 индивида и всички те вземат участие в предаването, като всеки от тях е мощен в своята област. Евтимов признава, че брачната половинка му е най-голямата му поддръжка. Именно тя го насърчила да взе участие във " Фермата “, което му носи по-широка известност. В свободното си време обича да върви на лов на риба и да кара мотори, написа Минаха години.

Старае се да пътува със фамилията си по света и у нас. Имат доста предложения за посещение през лятото от хора, на които са съумели да помогнат с нов дом.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР